1. Am început 2022, cu evenimentul din 5 martie: Edelweiss Day. Cu acea ocazie, am sărbătorit ziua internațională a Florii de colț, cea mai rară din ȋntreaga floră montană, protejată de lege din anul 1933.
Apreciem sprijinul domnului Alexandru Bartoc şi al tuturor colaboratorilor! Mulţumim tuturor participanţilor la evenimentele noastre!
 

3. În cadrul unor evenimente ce vor fi organizate în 2023, se va putea viziona şi colecţia de trivete (suporturi pentru fierul de călcat). Fiind cea mai mare colecţie din lume, aceasta a fost atestată de Guinness Book.

5. În perioada 23.12.2022 – 31.01.2023, restrângem activitatea. Vom relua organizarea evenimentelor, din februarie 2023. În acest cadru, veţi putea admira şi colecția de fiare de călcat, unică şi spectaculoasă, care “dezvăluie” altfel istoria omenirii.

2. În cadrul evenimentelor „Vin la Tirbuşon”, din anul acesta, participanţii au vizionat colecţia de tirbuşoane, deținătoare a două recorduri Guinnes şi unică în lume. Experienţa surprinzatoare şi plăcută a acestui tip de evenimente, se va relua în 2023

 

4. Sobele tip “Godin” sunt obiecte rare şi preţioase. Vă invităm să participaţi la evenimentele pe care le vom organiza anul viitor, în cadrul cărora se va putea viziona şi colecţia de sobe şi accesorii.

6. La mulți ani! 

2023 să fie plin de veselie, împliniri şi pace!

Mulțumim că ne sunteți alături!


Warning: A non-numeric value encountered in /home2/romanianrec/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 308