Anul acesta oferă un altfel de mărțișor: descoperă povestea Florii de Colț în cea mai mare colecție din lume, cu această temă!

Muzeul Recordurilor Româneşti® (marcă înregistrată) vă invită să sărbătorim împreună Ziua Internaţională a Florii de Colţ şi Ziua Femeii, pe 5 martie 2023, de la ora 1100.

Cei care vor participa la eveniment au ocazia de a descoperi colecţia Floare de Colț, deţinătoarea unui record mondial certificat în 2017, care număra la data certificării 2754 de obiecte, iar astăzi a ajuns la aproape 5000 de piese. Povestea colecției o veți înțelege mai bine și dintr-un scurt material video proiectat în deschiderea evenimentului.

BONUS! Toți participanţii care își rezervă loc la eveniment până pe 1 martie 2023 vor primi ca bonus un tur al colecțiilor de: camere foto, maşini de scris, maşini de calcul, microscoape, radiouri, obiecte şi instrumente muzicale, telefoane, alte minicolecţii.

Biletele și toate informațiile despre programul evenimentului sunt disponibile pe: https://bilet.ro/eveniment/floarea-de-colt-o-floare-de-colectie-11043-34696

Primăvara începe cu … ziua Florii de Colţ!

Important

Ne rezervăm dreptul de a selecta vizitatorii!

Vizionarea expoziției se face în grupuri cu numar limitat de persoane!


Warning: A non-numeric value encountered in /home2/romanianrec/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 308